• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа без стаж

Започната от Nikollaicho, Събота, 25 Февруари, 2017, 18:37:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nikollaicho

Здравейте колеги бих искал да открия някоя фирма която не търсят стаж . На 24 години съм имам всички необходими документи за започване на работа . За жалост на колкото фирми във Видин попаднах всичките искат стаж от една година нагоре . Благодаря предварително за отделеното време на всички :)

Nikollaicho

СМВ ТРАНС ЕООД

СМВ ТРАНС ЕООД

emka87

Виж Спътник 96 Враца, там може да те качат на двойка да се понаучиш. За Видин не се сещам и кажи за прави или за вътрешно да ти кажа фирми...

Boroman21

Бултранс , тама едно време правеха двойки . Феникс Бдин също провери.

Sent from my iPhone using Tapatalk

СМВ ТРАНС ЕООД

Дай телефон или се обади на тел. 0887916696

Hristo Lishev

Може също да понадигнеш глава и да се огледаш извън Видин. Щом започваш тази професия, трябва да си наясно, че много дълго време ще си далеч от родния град. Виж добре и коментарите за съответните фирми и си направи сам изводите къде е удачно въобще да питаш, камо ли да започнеш обучение. Успех от мен, знам колко е трудно.

micyri

Цитат на: СМВ ТРАНС ЕООД - Събота, 25 Февруари, 2017, 21:00:57
Николайчо няма се плашиш,ето вече те търсят.
Дано да е за добро!
Само да не стане като с д-р Ливайн(Бриги магнито) :)

imter

какво стана с небезизвестната фирма Фанти Г?Скоро им срещах камионите ,но бяха с немска регистрация.

Nikollaicho

въпросното Фанти Г вече го няма всичко е на банките вече
Бултранс ми заявиха че не са школа 
да наясно съм че няма да съм вкъщи ама няма и какво да ме задържа тук с всеки изминал ден тук е по зле

Nikollaicho

без значение ми е за прави или за вътрешно искам фирма която да ми покажат и да имаме коректни взимотношения Благодаря на всички писали във темата още веднъж

emka87

Говори с Трайков Пловдив при него има двойки, АИТ при тях също има двойки и вземат без опит караш на 0.14ст. за теб. Ама по добре с АИТ защото търсят и хора без опис.
Дискордия НЕ забравяш ги.
Пимка - може да пробваш те че ще те вземат ще те вземат мно има едни други неща те ще ти ги кажат понеже си без опит.
Трайков карат вътрешно на двойка
АИТ на правите имат двойка на вътрешните незнам
Виж даже по-горе ти предлагат нещо...
Цитат на: СМВ ТРАНС ЕООД - Събота, 25 Февруари, 2017, 21:00:57

Nikollaicho

благодаря емка писал съм на човека

Boroman21

Коректно отношение от тея масовите фирми няма да улучиш. Все ще си настъпил някъде нещо та за тва в началото  изтърпяваш 1-2 тройки и после вече може да търсиш сериозна работа.  Всяко начало е така ,кофти .
Успех с намирането
пп Идеален си за драйвър на 777 , може да те оформи по свой начин .

Sent from my iPhone using Tapatalk

ANIMAL

Да и аз това щях да кажа,той нали бате Иво търси все интелигентни шофьори.Ето момчето е готов пластелин,да го взема със себе си няколко месеца и да му дава някой камион,че поне ще знае че е предал правилния начин на работа
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

hunter_75

Ивайло,ти си на ход,твоя шофьор май се появи,най-малкото се изразява интелигентно

hunter_75