• Welcome to Форум на българските шофьори.

Набирам международни шофьори за работа в EU

Започната от Foxi-80, Понеделник, 22 Май, 2017, 15:27:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

;D Да, навитацията ме фърли там веднага, пълно е с мераклии да работят за Бг работодатели.....подбиват пазара, копаят дъното  ;D ;D ;D

briko

майн рид

АЛО ФОКСИ 80
кажи дестинаций кажи заплащане кажи условия на труд

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

briko

Цитат на: майн рид - Неделя, 28 Май, 2017, 01:28:18
АЛО ФОКСИ 80

Фоксито се из.. ...ди тук и ни обяви за глупаци, ама ще наеме поредния глупак, който ще му прецака бизнеса и отново ще сме виновни ние тук

Mr.Balkanski

Цитат на: Foxi-80 - Събота, 27 Май, 2017, 19:09:17
В едно се убедих тук,че Българинът и Българщината никога няма да се променят.Не в Германия не в Люксенбург,на луната да ни качът ние ще сме си същите.Злобни,прости и агресивни един към друг.За това в АДА няма пазач на Българската пещт,защото ние сами се дърпаме на долу когато накой успее да се измъкне.
Доста фирми намериха алтернативен вариант с шофьори от Филипините.1.Работят без да гледат в паницана на другия. 2.Владеат Англииски език доста добре.С което не всеки тук би се похвалил.
Така си мислйш. Нйе англоговорящйтй работйм за филипински фирми, които пък работят с курейски специций. Лихтемщайн го минаваме пък транзит с ферибота.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

briko

Цитат на: Mr.Balkanski - Неделя, 28 Май, 2017, 01:33:27
Така си мислйш. Нйе англоговорящйтй работйм за филипински фирми, които пък работят с курейски специций. Лихтемщайн го минаваме пък транзит с ферибота.
Евала, утрепа ме ;D лягам си спокоен.
Лека нощ.

Bobinik

Цитат на: micyri - Понеделник, 22 Май, 2017, 16:30:40
Не ,не съм от Германия,там само работя и живея и до като шофирам не пускам обяви за работа ,защото резултата ще е като вашия.
Та не ми отговорихте на първия въпрос,защото някой може би ще се поинтересува и от други въпроси по темата.
Пази Боже сляпо да прогледне!
"Защото както се видя добре през последните години, на огромното мнозинство от обикновените българи им е по-добре да се правят на ни чули, ни видяли, защото така снемат от себе си моралната отговорност за собственото си настояще. И още повече – за собственото си бъдеще" - Алеко Константинов

Bobinik

"Защото както се видя добре през последните години, на огромното мнозинство от обикновените българи им е по-добре да се правят на ни чули, ни видяли, защото така снемат от себе си моралната отговорност за собственото си настояще. И още повече – за собственото си бъдеще" - Алеко Константинов

micyri

Цитат на: Bobinik - Неделя, 28 Май, 2017, 07:25:06
Пази Боже сляпо да прогледне!
Още в БГ прогледнах като бях на 33г.
Аре по темата ,а?

Foxi-80

Колега briko ако беше малко по компетентен щеше да си на ясно къде и как работят колегите ни от Филипините.Във фирма DINO TRANS Латвия има 150 шофьора,GIRTEKA Естония около 200 шофьора.
MACK NORD TRANSPORT Норвегия към 50 шофьора.Повече не смятам да ви открехвам,че определено някой от вас са стигали до Карансебеш и до Истамбул.
Приятен ден.
Моля модераторите да закрият темата.Определено тук нито работа се върши нито се помого на нуждаещите.

Foxi-80

Цитат на: майн рид - Неделя, 28 Май, 2017, 01:28:18
АЛО ФОКСИ 80

Алоо "майн рид"
Кое не разбра по-точно.
Здравейте колеги.
Набирам шофьори за вътрешен транспор от Скондинавия до Франция и Испания.
Предлагам възнаграждение от 1900евро твърдо заплащане плюс 0,10 евро цента на километър след 10 000 км.
Подсигурен транспорт до и от работното място.
Камионите са DAF XF 105 Super Space Cabina и са автоматици.
За повече информация +359879003979

SEMPER

E хем да я затварям, хем продължаваш да пишеш  ;D

Последно ?

Ако питаш мен, по добре да си седи, най вероятно ще намериш човек.
Тези де се драчат в темата райдеро каза да ги пишем форумни кибици :)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

briko

8) ;D Хайде бе, колега! Ние сме най-големите глупаци, защото Вие ни плащате по малко от на тези, които идват от другата страна на света и отгоре на всичко ни обявявате за некомпетенти и прости! Е баси и наглостта! За да поканиш колега от Филипините как ще ти изглежда обявата? А? 1900е бруто или 420лв. заплата и остатъка в командировки? Кой филипинец ще дойде в Бг за 200е заплата? Кой?
В Латвия и Норвегия на какво заплащане са? Толкова ли не зацепи, че те бъзиках? Може и да не отговоряш! Нещастна история, български работодател е готов да даде по голяма заплата на филипинец от колкото на българин, ай сиктир прав ти път!

briko

Цитат на: SEMPER - Неделя, 28 Май, 2017, 19:13:00
E хем да я затварям, хем продължаваш да пишеш  ;D

Последно ?

Ако питаш мен, по добре да си седи, най вероятно ще намериш човек.
Тези де се драчат в темата райдеро каза да ги пишем форумни кибици :)
Моля те, не я затваряй, чрез нея поне някой български работодател да разбере защо в Холандия  има филипинци, а в Бг няма да има ;D

Foxi-80

Цитат на: briko - Неделя, 28 Май, 2017, 19:20:56
8) ;D Хайде бе, колега! Ние сме най-големите глупаци, защото Вие ни плащате по малко от на тези, които идват от другата страна на света и отгоре на всичко ни обявявате за некомпетенти и прости! Е баси и наглостта! За да поканиш колега от Филипините как ще ти изглежда обявата? А? 1900е бруто или 420лв. заплата и остатъка в командировки? Кой филипинец ще дойде в Бг за 200е заплата? Кой?
В Латвия и Норвегия на какво заплащане са? Толкова ли не зацепи, че те бъзиках? Може и да не отговоряш! Нещастна история, български работодател е готов да даде по голяма заплата на филипинец от колкото на българин, ай сиктир прав ти път!
Briko спокойно ще вдигнеш кръвно.Като се светнещ как стоят нещата с Филипинските ни колеги в европейски фирми ми пищи,че явно си досто ограничен на тема Международен транспорт.
Хубав ден

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,