• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

!.!.!

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 19 Февруари, 2013, 19:38:32
Моме моме, нямаш си и напредстава колко надалеч ми е взора .
Но щом на всички ви харесва да си обвините за всичко което си е случило досега някакви посредници на ток ОК.
Да викна и аз тогава  " Волен Сидеров президент " така ли ?а  Просто не е истина .....не е .  Нямам какво да кажа ...... нищо .

Да те вкарам в "джаза" - поста го писа съпруга ми  ;D. Въпроса не е само да изгоним ГЕРБ , а след тях и Сидеров, Станишев, Доган, Лютви Яне ...... С едно изречение, всички кръвопийци . Цялостна промяна в политическата сфера на страната.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

admin

Цитат на: scaniavolvo - Вторник, 19 Февруари, 2013, 19:12:00
Добре бе хора,защо плюете Бойко Борисов?Може ли някой да ми каже кой подписа договорите с Чез и ЕйВиЕн,може ли някой да ми каже кой подписа договора за зелената енергия?Можете ли да си представите как щяха да управляват комунистчетата,заедно с турчалята тези 4 години,през които цяла Европа не може да се справи?Бойко може да не е китка за мирисане,ама е в пъти по добре от всички взети заедно.

Кой продаде последните около по 33% държавни дялове във всички ЕРП-та? А? Кой ги продаде? Точно правителството на Борисов ги продаде! Много си късопаметен или просто не следиш играта. Кой спа близо 4 години и си правеше оглушки относно европейските правила за повече от един доставчик на електроенергия? А? Кой спа? Същото правителство! И ще ти кажа и още нещо. Протестите не са само за тока. Протестите са срещу цялата сговорна крадлива дружина. Просто вече не може да се живее по този начин.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

stoil nedev

Добрееее! Сега някой да каже за какво е протеста ??? Срещу надписаните сметки , срещу ЕРП-тата или ....... по инфо от последните 5 мин. има "Война срещу монополите" ???  Доста неясен е "бунта" нещо.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

abator

То беше протест в началото. Нещата вървят към революция и то благодарение на медиите. Информацията бе манипулирана. Излъчат се кадри в които има провокации, а в момента такива в които има кръв. От днес нататък политик е мръсна дума.

scaniavolvo

Цитат на: admin - Вторник, 19 Февруари, 2013, 20:05:13
Кой продаде последните около по 33% държавни дялове във всички ЕРП-та? А? Кой ги продаде? Точно правителството на Борисов ги продаде! Много си късопаметен или просто не следиш играта. Кой спа близо 4 години и си правеше оглушки относно европейските правила за повече от един доставчик на електроенергия? А? Кой спа? Същото правителство! И ще ти кажа и още нещо. Протестите не са само за тока. Протестите са срещу цялата сговорна крадлива дружина. Просто вече не може да се живее по този начин.
Виж сега админче недей ми се дърви,ами ми отговори на въпросите и стига сте ми дъвчили едни 33 процента.Кой разпродаде държавата-Бойко или Костов бре кой чя довърши-само Бойко ли?Чакам ви компетентните мненийца за въпросите ми по-горе.

lefterow

Цитат на: scaniavolvo - Вторник, 19 Февруари, 2013, 21:44:06
Виж сега админче недей ми се дърви,ами ми отговори на въпросите и стига сте ми дъвчили едни 33 процента.Кой разпродаде държавата-Бойко или Костов бре кой чя довърши-само Бойко ли?Чакам ви компетентните мненийца за въпросите ми по-горе.

Ей тоя ток,нещо много ги е разтресло мишоците.Като се почне от царчето и се мине през всички партийци.Егати изучените боклуци.

admin

Цитат на: scaniavolvo - Вторник, 19 Февруари, 2013, 21:44:06

Булгартабак кой продаде? Кой увеличи акцизите на цигарите? С ясната мисъл, че ще потръгне контрабандата! Защо не провериш всички приватизационни сделки в управлението на настоящето правителство? Мислиш, че само предишните са разпродавали? Лъжеш се!

padreto

А бе човек , то всички в тоя парламент са една купчина ИЗМЕТ.

SEMPER

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 19 Февруари, 2013, 18:17:37
обаче да си изразходвал нещо , да си ял и пил и да не искаш да си платиш.....е не не мога да се съглася. Това го няма никъде никъде по света.

Това го няма никъде никъде по света.

http://petel.bg/BABA-SLAVEYKA--KOYATO-TROGNA-STOTITSI-VARNENTSI--PRODALZHAVAME-DOKRAY-S-BAYRATSI-PO-PROZORTSITE__32296
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: padreto - Вторник, 19 Февруари, 2013, 22:29:32
А бе човек , то всички в тоя парламент са една купчина ИЗМЕТ.

Това е напълно ясно и всички знаем, че е така. Отговорих на колегата по-горе, че и ГЕРБ направиха доста поразии.

caterpillar

Цитат на: admin - Вторник, 19 Февруари, 2013, 22:40:26
Това е напълно ясно и всички знаем, че е така. Отговорих на колегата по-горе, че и ГЕРБ направиха доста поразии.
Боко направи не доста а всички поразии.Те са негово дело обаче, ако някой го слуша кво говори а не кво праи може и да му повярва че за всичко е отговорен Станишката. Факт е обаче че той смаза дребния и среден бизнес за сметка на определен кръг от фирми. Казвам го като човек който при предишните правителства купуваше и се развиваше а сега продава за да оцелее. >:(Цялата измет от парламента ВЪН даже и чистачките шото кат гледам там бързо се учи да се краде.
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

abator

Много съм ядосан на телевизиите, които търсеха само сензации. Те не отразиха безпристрастно новините и търсеха начин за нагнетяване на още напрежение.

Дано сега са доволни.

bruto

Вината е във всички нас , че ги търпяхме толкова дълго време . Хората сега не трябва да спират.....стига вече са се подигравали с нас БЪЛГАРИТЕ ....това е абсолютен геноцид спрямо целият български народ . Ако хората сега не продължът ,ни чака робство пред което  5 вековното турско робство ще ни изглежда " курорт".Няма кои друг да ни помогне ,ако не самите ние .Нашето търпение и овчедушие са известни и в исторически план ,но сега трябва хората  да ги загърбят и да изметът мръсните политици от политическият живот .....и съд за всички( живи ) национални предатели .

Hino

Честито БЪЛГАРИ  ;)!
Сега, най-важното е сега да не се допускат никой от компрометираните досега политици до власт!
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

bo4a

Правителството на премиера Бойко Борисов подава оставка днес на обяд. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов днес в НС.

,,Ние имаме достойнство, чест. Властта ни я е дал народа, днес му я връщаме, заяви Борисов.

ГЕРБ дойде на власт по демократичен път. Вчера направихме максимума, за да удовлетворя исканията на протестиращите. От днес на практика няма какво повече да направим, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той благодари на парламентарната група на ГЕРБ, на независимите народни представители, че са подкрепяли правителството.

Министър-председателят допълни, че не желае кръв по улиците.

Не мога да гледам окървавен Орлов мост. Всяка капчица кръв за нас е петно. Аз не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Нито ни е цел властта, заяви Борисов.

Дойдох да ви кажа лично. Държавата има нужда от нов кредит на доверие. Оттук натък българите да си избират, заяви Борисов.

"След като искат такова управление на държавата, да го имат. Аз няма да участвам в управпение, в което полицията ще се бие с хората и няма да има политически дебати, а ще се плашим с протести. Добре, щом народът иска по този начин улицата да управлява държавата, да го направи. Колеги, няма да правим структурни промени днес. На обед, г-жа Цачева, ще депозирам оставката на кабинета. Желая ви лек ден", бяха думите на Бойко Борисов.

В служебно правителство няма да участваме, категоричен беше той.

Почти цялото правителство, начело с премиера Бойко Борисов, дойде на днешното заседание на Народното събрание. Депутатите го изпратиха с бурни аплодисменти.

На днешното заседание на парламента трябваше да бъдат гласувани промените в Министерския съвет, предложени от министър-председателя. Борисов предлагаше министърът по еврофондовете Томислав Дончев да заеме и поста министър на финансите, а министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да стане вицепремиер.

Парламентът трябваше да гласува освобождаването на Симеон Дянков като вицепремиер и министър на финансите.

Парламентарната група на БСП не влезе в зала, както заплаши вчера. От НС отсъстват и народните представители на "Атака". Съвсем малка част от ДПС влезе в зала. Парламентарните групи на тези партии бойкотират заседанията.

http://www.dnes.bg/politika/2013/02/20/borisov-se-otkazva-hvyrlia-ostavka.180628

bo4a