• Welcome to Форум на българските шофьори.

.......Tрактористи......

Започната от ifchu, Събота, 22 Януари, 2011, 11:47:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: antoniyu - Четвъртък, 31 Март, 2011, 19:30:36
Само кажи от къде да ги вземе да се наредя и аз,че и на мен ми стана нещо интересно с тези столевки,може и на дребно да са

Е как откъде? Той все пак работи в могъщо ТКЗС и там притежават десетки, стотици или може би хиляди столевки. :) :) :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D може и да си прав бем ли го ,ако ги усетим и аз ,че свиркам .ТКЗС-нцето ми е малко и не е случило на трактористи ма за сега държи печено  ;) щом като и аз съм у редиците му и продължава да дяни значи е бая стабилно

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Оуууууууу ,че си седим само тука то се е видело
Бацета гледам има трактористи,мотокаристи и др. че се радвам да спамнете у темичката бре  ;) ;) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Ако има некой млад пич с C категория и си търси работа кат шофер да ми драсне едно съобщение,може и без опит единственно желание се изисква,парата е малко,но гарантирам лично редовна

imter

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 31 Март, 2011, 20:39:29
Ако има некой млад пич с C категория и си търси работа кат шофер да ми драсне едно съобщение,може и без опит единственно желание се изисква,парата е малко,но гарантирам лично редовна
Колега кажи повече за офертата,за кой град,какво се кара,парата колко е :) и други такива подробности ;).

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

сори офертата е за град София парата първия месец по договорка след тва варира в рамките 800-1000 български лева работата е мърлява,но пък е от 8 до 17,00 часа никакви други документи не трябват освен желание и валидна книжка с акт без акт не дръжте на тия особености възрастта обаче е до 25 г мисля беше,за повече инфо питайте мое и да съм изпуснал нещо.Осигуровките са на 375 лв. почива се задължително в неделя ,спазва се 561 и тем подобни и друго не се сещам,онбашиите са нефелни малко,но АЗ че ударим некое рамо при нужда.

imter

Офертата не е лоша,дано да помогнеш на някой ,който има нужда.

admin

Е каква е тази дискриминация до 25 години? Ще се оплача в комисията. :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Веднага казвам офертата е за млад човек без опит с цел неговото обучение ,затова е таз дискриминация.Донякъде съм съгласен с шефовете на въпросната фирма поради факта,че човек с опит има някакви изградени навици и ако те несъвпадат с работата в дадена фирма е много по трудно въпросния човек да бъде обучен ,тъй като първо трябва да го отвикнат а пък после да започват обучение.Сега ще ме питате какво толкоз ще го учат каране като каране,с което съм съгласен,но в въпросната фирма има специфични моменти с документи и въпросното каране тъй че тва е обучението предлага се обучение с различни видове документи,придобиване на опит като шофер и т.н. такава им политиката на тез господа ,така си действат нищо не мога да направя по въпроса в тази насока откъм възрастовото ограничение пък и съгласете се трябва да се даде шанс и на младото поколение решило да си изкарва хляба в това поприще,малко фирми ще ви вземат без грам опит или поне така си мисля може и да греша.Пак казвам фирмата не е идеална от към нивото на заплащане,но е що годе коректна.Аз правя услуга на някой член от форума ако има желание иначе те си търсат хора чрез агенция за кадри,просто познавам се с шефовете ииии ако им предложа човек,не знам защо ми се струва ще предпочетът него вместо кадрите от агенцията.

admin

Шегувам се. Великодушно давам предимство на младежта. Нека да се трудят и сполучат.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D у темето за СИНДИКАТА  вместо некой да се вестне с идея или предложение се че дойде некой де да пита убаво де ако пък стане мойта заплатка на 1 месец ли че я вдигнат или на вторио или па ма че има ли ефект за кво ни е?
Почвам и аз да чешам бръмбаро на тема -Трактор ти одърте мина твойта оти се буташ де не ти е работа?

antoniyu

Голямо бре

Какъв Москвич а

И ЗАЗ не отстъпва

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

vvikkii

баце на 34 съм карам що годе добре търся работа  та дали нема да ме вземат въпреки годинките СЕРИОЗНО.
един измамник от елин пелин ме остави на улицата без работа.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: vvikkii - Петък, 01 Април, 2011, 17:51:51
баце на 34 съм карам що годе добре търся работа  та дали нема да ме вземат въпреки годинките СЕРИОЗНО.
един измамник от елин пелин ме остави на улицата без работа.
Колега провери си съобщенията

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Малиииииии Уазката с веригите горещо я препоръчвам за наще първокласни пътищата  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ